Om oss - Unika produkter

Dog Securitys målsättning är att sälja marknadens bästa produkter. Vi har egen tillverkning, eget sadelmakeri, flera patent och mönsterskydd.

Vi säljer Kenjan, Euro Joe och KingHounds produkter i Sverige. Dessa världsledande företag är också alla kunder till oss.

Vi är leverantörer till Svenska, Norska, Finska polisen, ledande amerikanska kennlar, hundskolor och uppfödare inklusive världens Nr 1 (von Löwenfels) uppfödare av Malinios.

I vår - nu avslutade - kennel har vi också fört in dessa von Löwenfels Malinois brukslinjerna i Sverige från VM och Tyska vinnare SCHIII och IPOIII under kennelnamnet Dog Security. Dessa hundar kan i princip spåras bak i stamtavlorna på 99% av dom idag bästa Malinois bruks- och skyddshundarna inklusive de som tävlar i VM).

Av 7 valpar blev 1, Dog Securitys Nex, silvermedaljör i VM i Mondeoring Skydd med Alf Jannesson, Sollefteå som förare. Det var då den största bedrift ett svenskt skyddshundekipage gjort internationellt - idag är Sverige alltid med i världstoppen. I avel ingår brukslinjerna idag i SM, EM, Polishund och VM-vinnares stamtavlor och VM-deltagare.

Svenska uppfödare, Svenska och Norska militären, Dressörskolan i Sollefteå, Tullen, Kriminalvården, Falck, Securitas och bevakningsbranchen, Tävlingsfolket, Superproffsen, Yrkesfolket, flera Tyska, Danska och Svenska mästare, flera världsmästare och världens genom tidernas bästa brukshund - Silverpilens Arko (se Guiness book of records). För att inte tala om alla dessa som lägger tid på att hjälpa andra och missar SM, EM och VM som dom kunde vunnit!

Du handlar i gott sällskap. Vi jobbar för att ge Dig utrustningen för bästa träning och hundhållning.

Back to Top